Info

Mikä askarteluapaja?

Ajatus kesänaloittavista messuista syntyi jo viime syksynä. Isot messut loppuvat huhtikuulla ja sen jälkeen ei oikein tapahdu mitään, ennen kuin messukausi taas syksyllä alkaa. Toisaalta isot messut ovat pienille yrittäjille hurjan kalliit, ja aina se perimmäinen kohdeyleisö ei löydä messuille tai osastolle. Myynnillisestikin parempia messuja ovat alan omat pienemmätkin tapahtumat. Kun siihen vielä yhdistyy pienempi kulupuoli, ei ollut vaikea arvata, että innokkaita kauppiaita löytyisi.
Ihan kaikki eivät tällä kertaa mahtuneet mukaan –ehkäpä toisella kertaa saamme hiukan isomman tilan.

Messut ovat siis messut –ostoksia, tuote-esittelyjä, tuotteiden näkemistä oikeasti, ei vain verkkokaupan kuvina. Messut ovat myös kontakti kauppiaiden ja asiakkaiden välillä –tutulta kauppiaalta on helpompi tilata tuotteita, kertoa toiveistaan jne.  Ja toisaalta välillä yrittäjäkin osaa tarjota vakiasiakkailleen mieluisia tuotteita.
Messujen nimikin tuli tästä, askartelutarvikkeita on hyvin saatavilla messuilla, oikea saalisapaja siis!

Järjestäjinä otamme myös toiveita vastaan, mitä haluttaisiin jatkossa. Jo nyt useampi on kysynyt olisiko pieni tuunausnurkkaus mahdollinen. Tällä kertaa ei, mutta isommassa tilassa kyllä, ehdottomasti. Laita vain viestiä tai kerro messuilla, jos kaipaat jotakin muuta tai uutta.

lauantai 9.6.2018 klo 10-15

Puistotorni, Hämeenpuisto Tampere
(8krs, hissi)

Ennakkolippujen lunastus ja lippujen myynti 9-11 ala-aula, tämän jälkeen tapahtumasalissa.

Käytännössä paikka on ihan Tampereen keskustassa, Hämeenkadun päästä käännytään vasemmalle. Rautatieasemalta lyhintä reittiä kävellen 1,2km. Tampereen keskusta on yhtä ratikkatyömaata, joten käytännössä helpointa on liikkua kävellen. Parkkitaloja on lähistöllä useita, mutta autolla ei tulla ihan keskustan läpi.

Liput voi ostaa täältä

Kauppiaslista